Demonstráció Horthy Miklós kormányzó becsületéért 2012. június 17.

286 15.00 óra

Budapest, 56-osok tere

Magukat demokratikusnak nevező csoportok habzó szájjal hirdettek demonstrációt Horthy kormányzó, a „szalonképtelen politikus” ellen.  Úgy vélik, tétlenkedésük az oka annak, hogy az eddig elhazudott, meghamisított vagy csak agyonhallgatott történelmi tények revíziója megkezdődött, megkezdődhetett az országban. Közterületek visszanevezése zajlik, szobrokat emelnek nemzetünk nagyjainak, köztük az ország talpra állásáért, apostoli királyságunk hű védelmezéséért méltán tisztelt Horthy kormányzónak.

Szerintük a Jobbik, a Gárda és minden, nemzetben gondolkodó magyar ember szervezeti és párthovatartozástól függetlenül neonáci vagy fasiszta (hogy mikor éppen melyik, azt nem tudom, mi alapján döntik el), elvitathatatlanul rasszista és antiszemita, akik egytől egyig azon ügyködnek, hogy zöld utat kaphasson a társadalomban lappangó kirekesztő indulat.

Mivel állítólag demokráciában élünk, mindenkinek jogában áll demonstrációt, tüntetést szervezni. Nekik is. Ugyanígy jogában áll az embernek butának maradni, otthonról, fotelharcosként vívni meg a maga igazáért.

A történelem nem ismerése nem bűn, még csak nem is iskolázottság, sokkal inkább intelligencia kérdése. Ám történelmi múltunk meghamisítása, apostoli királyságunk utolsó őrzőjének meggyalázása, emlékének sárba tiprása minden józanul gondolkodó, igaz magyar számára elfogadhatatlan. Ha valamit nem tudok, akkor kérdezek, vagy ha nem kérdezek, némán ülök és véletlenül sem mondok butaságot. Sajnos intelligenciát nem adhatunk, tudást is csak annak, aki igényli. Tanuljunk együtt azoktól, akiktől érdemes!

Adjunk egymásnak erőt, hitet és tudást, hogy lesz még olyan időszak hazánkban, amikor nem torzítják el nemzetünk nagyjainak alakját, életművét, amikor az apostoli királyság feléledésébe vetett hitünket nem gyalázzák meg akkor sem, ha nem értik meg vagy nem értenek vele egyet, amikor már nem engedjük, hogy a nemzetünk felemelkedését segítő, az országot ismét naggyá tevő kormányzó emlékét a liberális erők újra és újra meggyalázzák! Higgyünk abban, hogy a történelem tényei egyszer majd nem a pártpolitikai érdekeknek megfelelően változnak, hanem valóban tények maradnak.

Meg kell mutatnunk a demonstráló liberális csoportoknak, a jelen levő médiának és nem utolsó sorban az utánunk jövő generációknak, gyermekeinknek, hogy vagyunk még, akik nem vesztettük el hitünket. Meg kell értetnünk, hogy nemzetben gondolkodásunk, a magyarság felemelkedésébe vetett hitünk független attól, tagjai vagyunk-e valamely pártnak vagy szervezetnek. Mindez nem pártpolitika, hanem nemzettudat kérdése.

Töltsük együtt ezt a délutánt, kulturáltan, alkoholos befolyásoltság nélkül, méltón a kormányzó emlékéhez. Hallgassuk meg, amit olyan emberek tanítanak nekünk, akik nálunk sokkal többet tudnak a Horthy-korszak Magyarországáról. Álljunk ki csendben, de hittel és magabiztosan meggyőződésünk és a szebb, jobb, boldogabb és igazabb jövőbe vetett hitünk mellett.

 

A demonstráción felszólal:

Kocsis Sándor, a Horthy Miklós Társaság alelnöke

Molnár Imre, a Goj Motorosok vezetője

Pintér István történész

Zetényi Csukás Ferenc, a Horthy István-Mártírok és Hősök Alapítvány elnöke.